27 Eylül 2011 Salı

İlişkinizi ateşlendirecek 7 önemli ipucu


Birçok erkek heyecanın bittiğini görünce onu başka yerlerde aramaya başlar. Azınlıktakiler ise sadık kalmayı tercih eder ve monotonluğun aşk için ödediği bir bedel olduğunu düşünür. Ancak tek eşli bir ilişkide de heyecanı sürdürmek mümkün. Öncelikle birbirinizi tanıyor olmanızın şehveti engelleyeceğini düşünmeyin. İşte size o eski güzel günleri geri getirecek tüyolar…
1 Sevdiğiniz kişiden nefret etmekte özgürsünüz
Neden uzun süreli bir ilişkide olduğunuz için karşı tarafa öfke duymayasınız ki? Uzmanlar sinirlenmeyi kendimize bağımsız bir alan açma taktiği olarak görüyor. Birbirini tutkuyla seven çiftler, ne öfkelerini saklar ne de onun içinde boğulur. Tersine onu yumuşatmanın yollarını bulur, bu duygudan asla utanmaz ve yoluna devam eder.
2 Tartışmalara dikkat edin
Hiçbir mutlu evlilik Adem ve Havva gibi birbirinin gözünün içine bakarak gerçekleşmez. Tartışmalar sürekli alarmda ve heyecanlı olmamızı sağlar. Ancak dikkat. Bu tartışmalar kadın-erkek farklılıklarından doğan önemsiz konularda olmalı. Yani neden sekreterinizle flört ettiğiniz değil, bulaşıkları makineye koymadığınız üzerine olmalı. Temel konularda anlaşıyor olmalısınız ki küçük kavgalar aranızdaki elektriği canlı tutsun.
3 Ayaklarını okşayın
Her iki haftada bir beraber televizyon izlerken ayaklarını alın ve sakince masaj yapın. Unutmayın bu bir ön sevişme tekniği değil, sadece onu önemsediğinizi göstermek için yaptığınız bir hareket. Eğer hoşuna giderse bu gece için olmasa bile sonraki geceler için vücudu uyarılmış olacak.
4 Anılar yaratın
Nasıl futbol takımları her sezonun başlangıcında daha da güçleniyorsa (ya da biz en azından öyle olduğunu sanıyoruz) ilişkiler de unutulmaz anılarla güçlenir (özellikle de seksle ilgili olanlarla). Mekân, müzik, sıcaklık ya da hoş bir manzara gibi hafızada yer edecek ayrıntıların unutulmayacağı anılar yaratın.
5 Gelenekleriniz olsun
Uzun süreli bir ilişki yaşamanın en güzel yanlarından biri geleneğe dönüşen alışkanlıklar yaşamaktır. İşin içine biraz da seks katarsanız, ilişkiniz asla sıkıcı bir hale gelmez. Örneğin her cuma akşamını sinema günü yapın ve vizyondaki en aptal filme bile gidin. Ardından en sevdiğiniz barda birkaç kadeh içki içtikten sonra koltuk üzerindeki sevişme geleneğinize geçebilirsiniz.
6 “Seni anlıyorum hayatım” ya da “Senin için yapabileceğim bir şey var mı?” deyin
Yüzlerce araştırmanın artık sizi ikna etmiş olması gerekiyor: kadınlar saygı duyuldukları ve desteklendiklerini bildikleri sürece yatakta daha istekli olur. Onunla anlaşamadığınız konular mutlaka olacaktır, ancak asla gururunu kırmayın ve en azından onu anladığınızı belirtin.
7 Yatak Sırları
Tutkulu bir beraberlikle en büyük yanılgılardan biri güçlü bir ilişkiden doğduğudur. Oysa birbirine saygı duyan ve anlayış gösteren bir çift olmak, çılgın bir seks hayatı için yeterli olmayabilir. Aksine iyi bir seks, bu yakınlığın doğmasına yardımcı olabilir. Unutmayın, vücutlarınız ruhlarınızı da birleştirebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sponsor

 Image Banner 300 x 250