26 Eylül 2011 Pazartesi

Erkekler Ne İster!


İnsanlığın varoluşu kadar eski bir soru “Erkekler ne ister?Erkekler kadınlardan ne ister?” Mükemmel bir vücut? Akılları durgunluk veren bir zeka? Ya da girişimci bir ruh?
Annelerine benzeyen kadınları mı tercih ediyorlar yoksa onun tam zıttı bir kişilik mi ilgilerini daha çok çekiyor? Uzun boylu mu, kısa mı? Sarışın mı, esmer mi? Liste uzayıp gidiyor.

Annem gibisin!
Aslında erkeklerin yaşadıkları en büyük ikilemlerden biri. Hem annelerinden vazgeçemezler ve hayatta karşılaştıkları diğer kadınlardan da aynı şefkati beklerler, hem de annelerinin gibi konuşan ve hareket eden kadınlardan hoşlanmazlar. Siz ikisinin ortasını bulmaya çalışın.
Erkekler ‘aptal’ kadın sever!
Duy da inanma derler ya, bu da öyle bir şey işte. Erkeklerin akıllı kadın sevmediği klişesi aslında doğru değildir. Olsa olsa rol yapmayı seven kadınlardan hoşlanabilirler. Çünkü hangi erkeğe sorsanız alacağınız yanıt ‘aptal kadına dayanamam’ olacak.
Sana ihtiyacım var!
Korumak ve kollamayı doğalarının bir gereği olarak gören erkeklerin dayanamadığı bir kadın tipi varsa o da yardıma ihtiyacı olan kadındır. Bir kadına yardım etmek, erkeğin kendini ispat etme yollarından biridir. Bu yüzden zorda kaldığınız bir durumda yardım istemekten çekinmeyin. Aksine kendi işinizi kendiniz hallediyor olmanız onu daha çok rahatsız edecektir.
Bu 5 cümleyi asla kurmayın!
* Bir şey söyleyeceğim, konuşmamız lazım
Belli ki ciddi bir şeyden söz etmek istiyorsunuz. Ya ilişkinizde bir sorun var, ya yapılması gereken angarya bir iş! Bu cümleden sonra karşınızdaki adamın ‘canım söyle ne istedin?’ demesini sakın beklemeyin. Bu görüşmeyi ileri tarihe atmak için elinden geleni yapacak!
* Bak bakalım ne değişiklik göreceksin?
Bakmak ve görmek aynı şeyler değil şüphesiz. Ayrıntıları fark etmek konusunda bütün erkeklerin başarılı olacağını sanmayın. Bu tür sorular adamı zor duruma düşürüyor dikkat edin!
* Eski sevgilim de böyle yapardı!
İlişkide açılmaması gereken bir şey vasa o da eski defterlerdir, unutmayın!
* Başım çok feci ağrıyor.
Bir erkeği dünya döndükçe çıldırtacak bir durum varsa o da partnerinin başının ağrımasıdır! Bunu duyan erkek bilir ki, o gece sevgilisinden hayır gelmez!
* Ne düşünüyorsun?
İç dünyasını ele vermek bir erkeğin hoşuna giden şeylerden değildir. Birlikte attığınız her adım sonrası ‘ne düşünüyorsun? ne oldu?’ gibi sorular erkeği bunaltmaktan başka bir işe yaramaz!
EVLİLİK İTİRAFLARI
Genç bir erkeğin karısına ilişkileri üzerine yaptığı itirafların bir özeti:
1) Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum: Bu konuyu açıklamak istemiyorum.
2) ‘Aklından ne geçiriyorsun?’ diye sorduğunda eğer hiçbir şey diyorsam, gerçekten hiçbir düşünmüyorum demektir!
3) Arkadaşlarımın önünde her zaman inkâr edeceğim ama sinema kuyruğunda elimi tutman çok hoşuma gidiyor.
4) Yalan söylediğinde anlayabiliyorum!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sponsor

 Image Banner 300 x 250