27 Eylül 2011 Salı

Farklı Bir Aşka Çarpmak İçin…


Yeni bir ilişkiyi sürdürmenizi engelleyecek şeylerin başında geçmişiniz gelir.
Her ilişki yeni doğmuş bir bebektir. Onun yeni olduğunu, farklı bir karaktere sahip olduğunu bilerek değerlendirmeniz gerekir.
Geçmiş insanın aklına, ruhuna ve davranışlarına yapışıp kalır. Üzerinizde kalan her şey, sizi adım adım farklı birine dönüştürür.
Hayatınıza giren herkes sizden bir parça götürür ve aldığı kadarını da bırakır. Tüm ilişkiler bir alış veriş dengesi üzerine kuruludur. Önemli olan, yaşadığınız her olayda, kendinize iyi gelecek nitelikleri biriktirebilmenizdir. Bir ilişkiye başladığınızda, o ilişkiye ne kadar sahip çıkmak istediğiniz, davranış biçiminizi belirler.
Geçmiş, büyük yaralar açarak içinizde biriktiğinde, bulunduğu yerde büyür. Onu beslediğiniz sürece daha fazla hata yaparsınız.
Önceden yaşanmış olaylar, size bir takım düşünce kalıpları yerleştirir. O kalıpları kırmadığınız sürece, her yeni gelene aynı muameleyi yaparsınız.
Her insanın farklı ve her ilişkinin yeni olduğunu tam olarak kabul etmeden, kendinizi temizlemeden, sonucu değiştiremezsiniz.
İlişkilerinize farklı açılardan bakmayı, bir kalıp haline sokmamayı öğrendiğinizde; daha mutlu ve huzurlu bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Aslında bu kural sadece aşk için geçerli değildir. Hayatınızdaki her alanda bu değişimi göstermelisiniz.
Bütün tabularınız, sizi bulunduğunuz yerden geriye götürür. Yenilik ve ilerleme, farklı yaklaşımlara sahip olma becerisiyle başarıya ulaşır.
Kendinizi tekrar etmemek, ilişkide davranış ritüellerini sürdürmemek, sizi her zaman seçtiğiniz ve her seferinde hayal kırıklığı yaşadığınız adamları seçmekten kurtarır.
Daha önce yaşamadığınız bir ilişki, daha önce karşılaşmadığınız nitelikte bir adam istiyorsanız; değişime kendinizden ve tutumlarınızdan başlayın. Dünya farklı ve belki de hiç bilmediğiniz keyiflerle dolu. Sıkışıp kalmayın! Değişik yaşamlar, kendinize verebileceğiniz en iyi hediyedir. Bunu yaşamaktan kendinizi mahrum bırakmayın! Kırın zincirlerinizi, her zaman baktığınız yerden kafanızı çevirin. Belki mucize yanı başınızdadır…..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sponsor

 Image Banner 300 x 250