26 Eylül 2011 Pazartesi

Aşkta asla affedilmeyecek 10 hata


Mehmet Coşkundeniz Kalemin’den Affedilmeyecek 10 Hata ;
1- Şiddet: Size bir fiske bile vuranı asla ama asla affetmeyin. Affederseniz emin olun aynı şeyi hem de bu kez daha şiddetlisini yapacaktır.
2 – Aldatmak: İşte affedilmeyecek bir hata daha. Aldatmışsa, size aşkı eskisi kadar güçlü değil demektir. Affetseniz bile emin olun bir kez daha aldatılacaksınız. Aldatana kesinlikle bir şans daha vermeyin.
3- Büyük yalanlar: Hayatınızı etkileyebilecek yalanlardan söz ediyorum. Örneği evli olduğu halde “Evli değilim” demesi gibi. Bu tür bir yalan yakaladığınızda onu hemen postalayın.
4- Umursamazlık: Yanınızda yokmuşsunuz gibi davranıyorsa, sizinle ilgili hiçbir şeyle ilgilenmiyorsa ondan uzak durun.
5- Cimrilik: İşte kötü bir özellik daha. Paraya cimri olan aşkına da cimridir. Sizinle ilk tanıştığında para saçan sevgiliniz artık öyle değilse güle güle demenizin zamanı geldi.
6- Aşağılamak: Sizi herkesin önünde küçük düşürüyorsa, onurunuzu kıracak hakaretlerde bulunuyorsa sakın affetmeyin. Affederseniz, söylediği her şeyi kabullenmiş olursunuz.
7- Saygısızlık: Bir ilişkide sevgi kadar saygı da önemlidir. Kişiliğinize saygı göstermeyen insanla sakın ama sakın birlikte olmayın.
8- Değiştirmeye çalışmak: Sizi ya olduğunuz gibi kabul etmeli ya da bu işe hiç başlamamalı. Başladıktan sonra değiştirmeye çalışıyorsa affedilmeyecek bir hata yapmış demektir.
9- Kabalık: Hiç kimsenin bir başkasına kaba davranma hakkı yok. Kabalığı alışkanlık haline getirmiş kişiyi düzeltemezsiniz. Hemen ayrılın.
10- Alkol ve uyuşturucu: İlişki başladıktan sonra sevgilinizin alkol ya da uyuşturucu bağımlısı olduğunu fark etmişseniz bir an önce onu terk edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sponsor

 Image Banner 300 x 250